download.fi - Löydä ja lataa ohjelmia

Internet Explorer 9 for Windows 7 (32-bit) v9

Ilmainen ohjelma / Freeware
Win7
Internet Explorer on maailman suosituin verkkoselain. Sen uusin versio, 9, tuo mukanaan lukuisia uudistuksia, kuten parannettu suorituskyky laitteistokiihdytyksen avulla, selkeämpi käyttöliittymä, uusia turvallisuus- ja yksityisyystoimintoja, jne.

9 syytä hankkia Internet Explorer 9
Internet Explorer 9 tarjoaa parhaan Internet-kokemuksen Windowsille. Seuraavassa on parhaita syitä sen hankkimiseen nyt.
  • 1 Se on kaikin puolin nopea - Tekstin, videon ja grafiikan laitteistokiihdytys nopeuttaa käyttöä ja saa sivustot toimimaan kuin tietokoneeseen asennetut ohjelmat.
  • 2 Virtaviivainen ja yksinkertaistettu suunnittelu - Antaa käyttöön tarvitsemasi perusohjausobjektit ja antaa sivustojen olla pääosassa.
  • 3 Suosikkisivustojen käyttäminen yhdellä napsautuksella - Sivustojen kiinnittämisen avulla pääset suosikkisivustoihisi suoraan Windowsin tehtäväpalkista niin, ettei sinun tarvitse avata ensin selaintasi.
  • 4 Yhdistetty haku- ja osoiterivi - Voit siirtyä WWW-osoitteeseen tai aloittaa haun yhdestä paikasta.
  • 5 Uudelleensuunniteltu Uusi välilehti -sivu - Nyt voit käyttää nopeasti useimmin käyttämiäsi sivustoja ja lisäksi avata suljettuja välilehtiä tai viimeisimmän selausistuntosi uudelleen. Voit myös aloittaa InPrivate-selausistunnon.
  • 6 Integrointi Windows 7:ään - Kohdistamisen, kiinnitettyjen sivustojen, pikaluetteloiden ja esikatselukuvakkeiden ansiosta Internet Explorer 9 ja Windows 7 tuovat sinulle Windowsin parhaan Internetin käyttökokemuksen.
  • 7 Tehostettu lisäosien hallinta - Lisäosien suorituskyvyn valvontatoiminto ilmoittaa, jos jokin lisäosa hidastaa selaimen toimintaa. Sen avulla voit joko poistaa lisäosan käytöstä tai poistaa sen kokonaan ja varmistaa, että selain pysyy nopeana.
  • 8 Auttaa hallitsemaan tietosuojaa - Seurantasuojaus antaa rajoittaa selaimen viestintää tiettyjen WWW-sivustojen kanssa, jotta tiedot pysyvät yksityisinä.
  • 9 Pitää lataukset järjestyksessä - Lataustenhallinta pitää yllä ajan tasalla olevaa luetteloa Internetistä lataamistasi tiedostoista ja ilmoittaa, jos tiedosto saattaa olla vahingollinen. Se antaa keskeyttää lataamisen ja käynnistää sen uudelleen.

Lataa ilmaiseksi
Internet Explorer 9 for Windows 7 (32-bit) v9Tiedoston koko: 17,28 MB

Kuvakaappaukset:

Internet Explorer 9 for Windows 7 (32-bit) v9

Avainsanat:
ie internet explorer verkkoselain www

Lisenssi Ilmainen ohjelma / Freeware1
Valmistajan kotisivu Siirry ohjelman kotisivulle
Lisätty 15.3.2011
Latauksia 1 608
Tiedoston koko 17,28 MB (< 3min @ 1Mbps)
Tuetut kielet Englanti  
Käyttöjärjestelmä(t) Win71

1Lisenssi- ja käyttöjärjestelmä(t)-kohtien tiedot koskevat ohjelman uusinta versiota.

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.

(Ei arvosteluja)

Toimiiko ohjelma koneessani?

64-bit, 32-bit, Windows 10, Portable, Windows XP, Vista, ...

Menikö sormi suuhun lyhenteiden ja käsitteiden kanssa? Lue oppaamme ohjelmien yhteensopivuudesta