download.fi - Löydä ja lataa ohjelmia

Game Maker 7

Shareware
Vista / WinXP
Game Maker on pelinteko-ohjelma. Se on luotu käyttäjäystävällisyys ja helppokäyttöisyys mielessä, joten se mahdollistaa pelien tekemisen ilman sen suurempaa kokemusta ohjelmointikielistä. Ohjelman kanssa tulee kuitenkin ohjelmoinnin perussyntaksi sekä olio-ohjelmoinnin perusteet tutuksi. Edistyneille käyttäjille siinä on sisäänrakennettu skirptikieli, Game Maker Language (GML).

2D:n lisäksi Game Makerissa on myös rajoitettu tuki 3D grafiikoille ja malleille Direct 3D:n kautta. Se käyttää myös DirectX 8:aa, joka mahdollistaa laajemman graafisen toiminnallisuuden, kuten kuvien ja objektien alpha- ja blendaustilojen säädön.

Game Maker tulee Lite- ja Pro-versiona. Lite-versio on se ilmainen, jossa on kuitenkin monia ominaisuuksia rajattu pois ja se näyttää Game Maker -logon pelien yhteydessä. Lite-versiosta puuttuu mm. 3D pelien tekeminen, CD:ltä tai DVD:ltä musiikin toistaminen sekä paremmat graafiset efektit. Pro-versioniin päivittäminen maksaa $25 ja antaa käyttöön ohjelman täydet ominaisuudet.

Kuvakaappaukset:

Game Maker 7

Avainsanat:
pelin pelien teko ohjelma game maker gml

Lisenssi Shareware1
Valmistajan kotisivu Siirry ohjelman kotisivulle
Lisätty 7.1.2010
Latauksia 5 601
Tiedoston koko 7,80 MB (1min @ 1Mbps)
Tuetut kielet Englanti
Käyttöjärjestelmä(t) Vista / WinXP1

1Lisenssi- ja käyttöjärjestelmä(t)-kohtien tiedot koskevat ohjelman uusinta versiota.

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.

Game Maker 8

Ei kiitos, tuo "Game Maker Language" on kyllä aivan hirvittävä. Jos haluan tehdä pelejä, käytän Unityllä, jossa saa ohjelmoida C#:lla.

Toimiiko ohjelma koneessani?

64-bit, 32-bit, Windows 10, Portable, Windows XP, Vista, ...

Menikö sormi suuhun lyhenteiden ja käsitteiden kanssa? Lue oppaamme ohjelmien yhteensopivuudesta