Shareware
Win2k / WinXP
ONES, joka on lyhenne sanoista Optical New Edge Storage, on PrassiTech-yhtiön paluu markkinoille. Prassilla on takanaan pitkä ja värikäskin historia, mutta he ovat aikanaan kehittäneet erittäin edistyksellisiä ohjelmistoja.

Ensimmäisenä ONES:ssa pistää silmään erittäin helposti omaksuttava käyttöliittymä. Mutta kun valikoita tutkii, huomaa löytävänsä kaikki toiminnot jota kokenut tehokäyttäjä haluaa. Ohjelmassa on kätevät "yhden klikkauksen" toiminnot image-tiedostojen (.ISO, .BIN/.CUE, .IMG, .DI, jne.), sekä VIDEO_TS -hakemiston (DVD video) polttamiselle. Kaikki tallenteet voidaan verrata alkuperäisiin tiedostoihin polton jälkeen. Lisäksi ohjelmassa on tehokkaat masterointi- ja kopiointi-toiminnot kaikenlaisille levyille. CD-levyn "ylipoltto" on tuettuna peräti 100:n minuuttiin asti.

Teknisesti ONES:in mielenkiintoisin ominaisuus on sumeaa logiikkaa hyödyntävä yleisajuri, jonka luvataan tukevan kaikkia olevia ja tulevia CD/DVD asemia, ilman erillisiä asemakohtaisia ajurteita tai päivityksiä.

Ehdottomasti tutustumisen arvoinen tuote. Jos olet käyttänyt Prassin vanhempia ohjelmia, kuten RecordNow!, kannattaa ehdottomasti päivittää ONES:iin.
Lataa ilmaiseksi
ONES by PrassiTech v2.0.330Tiedoston koko: 5,72 MB

Avainsanat:
prassitech prassi ones traxdata optical new edge

Lisenssi Shareware1
Valmistajan kotisivu Siirry ohjelman kotisivulle
Lisätty 4.4.2006
Latauksia 889
Tiedoston koko 5,72 MB (<1min @ 1Mbps)
Käyttöjärjestelmä(t) Win2k / WinXP1

1Lisenssi- ja käyttöjärjestelmä(t)-kohtien tiedot koskevat ohjelman uusinta versiota.

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.

ONES by PrassiTech v2.0.300

Oikeastaan voisin sanoa että aivan Forssasta tämä softa.
Hankala käyttää, sekava ja kyykkäs koneen aivan totaallisesti polton aikana.. ainakin mulla.. (3000+ athlon, 1500 DDR 400 Twinmoss)

Suosittelen lämpimästi pysymään edelleen DVD Decrypterin parissa.