download.fi - Löydä ja lataa ohjelmia
Ilmainen ohjelma / Freeware
Win2k / Win95 / Win98 / WinME / WinNT / WinXP
Grokster on täysverinen tiedostonvaihto-ohjelma.

Sen avulla käyttäjät voivat vaihtaa tiedostojaan FastTrack-verkon yli - muut FastTrack-verkkoa käyttävät softat ovat Kazaa ja Morpheus. Grokster ei toimi keskuspalvelinperiaatteella, kuten Napster, mutta ei myöskään hajautettuna verkkona, kuten Gnutella. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että haut ovat nopeita ja kattavia, siirrot toimivat nopeasti ja luotettavasti ja verkkoa on vaikea sulkea "kytkintä kääntämällä".

Lisäksi Grokster tarjoaa monipuolisia lisätoimintoja, kuten soittolistat ja mediatiedostojen hallinnan. Tiedostohallinnan avulla voit kätevästi pitää tiedostosi järjestyksessä. Ohjelma sisältää myös sisäänrakennetun Microsoft media playerin, jolla voit toistaa kaikki ääni- ja videotiedostot. Voit luonnollisesti myös lähettää viestejä toisille käyttäjille sekä rajoittaa ohjelman käyttämän prosessoriajan ja kaistan määrää.

Grokster osaa myös jatkaa katkenneita siirtoja automaattisesti. Lisäksi tiedostosiirto jaetaan automaattisesti useamman lähteen kesken, mikäli samasta tiedostosta on tarjolla useampi identtinen kopio. Näin jopa hitaiden yhteyksien päässä olevien käyttäjien jakamia tiedostoja voidaan käyttää tehokkaasti hyödyksi.

Ainoa selkeä ero Groksterissa muihin FastTrack-pohjaisiin softiin on Groksterin yhteistyö GigAmerican kanssa, jonka ansiosta Grokster pystyy tarjoamaan hyvän valikoiman itsenäisten artistien musiikkia palvelunsa kautta.

Kuten kaikki tiedostojako-ohjelmat Napsteria lukuunottamatta osaa myös Grokster jakaa kaikentyyppisiä kuva-, ääni- ja videotiedostoja. Kaikenlisäksi ohjelma toimii vielä fantastisen hyvin!
Lataa ilmaiseksi
Grokster v2.6Tiedoston koko: 251,27 kB

Avainsanat:
grokster kazaa musiccity morpheus mp3 fasttrack verkko tiedostojenjako

Lisenssi Ilmainen ohjelma / Freeware1
Valmistajan kotisivu Siirry ohjelman kotisivulle
Lisätty 3.7.2002
Latauksia 1 835
Tiedoston koko 251,27 kB (<1min @ 1Mbps)
Käyttöjärjestelmä(t) Win2k / Win95 / Win98 / WinME / WinNT / WinXP1

1Lisenssi- ja käyttöjärjestelmä(t)-kohtien tiedot koskevat ohjelman uusinta versiota.

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.

12421432142413
Vahvistamaton
Grokster v2.6

En kyllä tälläistä koneelleni asentaisi, mutta parempi vaihtoehto kuin Kazaa, ostakaa ostakaa makkaraa

8.10.2009