download.fi - Löydä ja lataa ohjelmia

CheckQuota v5.1

Shareware
Vista / Win2k / Win7 / WinXP
CheckQuota on ammatitason hakemistojen tarkkailuohjelma. Se tarkkailee hakemistojen kokoa, lähettää hälytyksiä ja estää kirjoittamisen levylle, mikäli kokorajoitus on ylitetty.

CheckQuotan pääominaisuuksia:
  • Hakemiston kokorajoitus. CheckQuotalla voi määritellä yhden tai useamman käyttäjän hakemistolle. Jos hakemistolle määritetty maksimikoko ylittyy, CheckQuota estää käyttäjältä hakemistoon kirjoittamisen. Käyttäjät voivat lukea ja poistaa tiedostoja, mutta eivät kopioida uusia tiedostoja tai käsitellä olemassaolevia tiedostoja. Tämä toiminto on käytännöllinen järjestelmänvalvojille, jotka haluavat kontrolloida ja rajoittaa hakemistojen kokoa. Kun käyttäjä poistaa tiedostoja ja määritelty kokorajoitus alittuu, saa käyttäjä kirjoitusoikeudet takaisin. CheckQuotalla voit määritellä kokorajoituksen käyttäjäkohtaisesti.
  • Kaksivaiheinen sähköpostihälytysjärjestelmä. CheckQuotalla on kaksivaiheinen sähköpostilla toimiva hälytysjärjestelmä. Ensimmäisessä vaiheessa käyttäjälle lähetetään varoitus jos hakemiston kokorajoitus uhkaa ylittyä. Toisessa vaiheessa käyttäjälle ilmoitetaan, että raja on ylittynyt ja kirjoitusoikeudet on poistettu väliaikaisesti.
  • Tiedostotyyppien esto. CheckQuotalla voit estää tietyn tyyppisten tiedostojen tallentamisen. Voit esimerkiksi estää MP3- tai videotiedostojen kirjoituksen hakemistoon.
  • HTML tilanneraportti. CheckQuota osaa luoda HTML-raportteja hakemistoista. Raportissa näkyy käytetty levytila, hakemistojen kokorajoitukset, lukitut hakemistot, jne. Raportti julkaistaan verkossa, joten kaikki voivat tarkastella sitä.
  • Sähköposti-tilanneraportti. CheckQuotalla voit lähettää hakemistojen tilanneraportin sähköpostilla. Voit esimerkiksi määritellä ohjelman lähettämään käyttäjille hakemistojensa tilanneraportin päivittäin.
  • Toimii järjestelmäpalveluna. CheckQuota toimii järjestelmäpalveluna. Tämä tarkoittaa, että se käynnistyy koneen käynnistyksen yhteydessä ja toimii taustalla, vaikka koneelle ei olisi kirjauduttu.
  • API-tuki. CheckQuotalla on Kehittynyt ohjelmointikäyttöliittymä. Tämän ominaisuuden avulla voit luoda ulkoisia ohjelmia tai skriptejä, joilla voit hallita CheckQuotan toimintaa.


CheckQuota on saatavilla kolmena eri versiona. Oheisessa taulukossa näkyy erot versioiden välillä:

Features

Standard 

Professional 

Advanced 

 

 

 

 

Supports Windows 2000/XP/2003/Vista/2008/7

X

X

X

64-bit support

X

X

X

Directory quota function

X

X

X

Two step mail alert system

X

X

X

HTML status reports

 

X

X

EMail status reports

 

X

X

Runs as system service

 

X

X

Exclude files

 

X

X

File type blocking

 

 

X

Locking file which exeeds the limit

 

 

X

API support

 

 

X

Max. monitored directories

49

199

> 199


Kuvakaappaukset:

CheckQuota v4.1 CheckQuota v4.1 CheckQuota v4.1

Avainsanat:
checkquota hakemisto kansio tarkkailu rajoitus quota koko

Lisenssi Shareware1
Valmistajan kotisivu Siirry ohjelman kotisivulle
Lisätty 15.2.2011
Latauksia 338
Tiedoston koko 12,26 MB (< 2min @ 1Mbps)
Käyttöjärjestelmä(t) Vista / Win2k / Win7 / WinXP1

1Lisenssi- ja käyttöjärjestelmä(t)-kohtien tiedot koskevat ohjelman uusinta versiota.

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.

(Ei arvosteluja)

Toimiiko ohjelma koneessani?

64-bit, 32-bit, Windows 10, Portable, Windows XP, Vista, ...

Menikö sormi suuhun lyhenteiden ja käsitteiden kanssa? Lue oppaamme ohjelmien yhteensopivuudesta