download.fi - Löydä ja lataa ohjelmia
Osallistu Elisan arvontaan ja voita Xiaomi Mi Robot Vauum-Mop Pro -robotti-imuri!

QuickSFV v2.33a

Ilmainen ohjelma / Freeware
Win2k / Win7 / Win95 / Win98 / WinME / WinNT / WinXP
QuickSFV on nopea ja ilmainen tiedostojen oikeellisuuden ja kunnon tarkistamiseen tarkoitettu ohjelma, joka tukee useita eri tarkastusformaatteja kuten mm. .sfv, .par, .md5 ja .crc -formaatteja.

Tiedostojen oikeellisuuden tarkistamiseksi tarkoitetut ohjelmat, kuten QuickSFV, tarkistavat esim. FTP-palvelimilta tai P2P-verkoista ladattujen tiedostojen kunnon ja oikeellisuuden käyttämällä apunaan alkuperäisen tiedostojen jakajan luomaa tarkistussummatiedostoa (joka on siis esim tiedosto.sfv -niminen).

Esimerkkinä voidaan pitää FTP-palvelimelta ladattua tiedostoa, joka on jaettu useampaan .rar-pakettiin. Oletetaan, että yhdessä hakemistossa on samaan tiedostoon liittyvänä useita .rar -paketeita, nimeltään tiedosto.rar, tiedosto.r01, tiedosto.r02, jne. Tämän lisäksi samassa hakemistossa on tarkistussummatiedosto nimeltään tiedosto.sfv. Kun kaikki tiedostot on ladattu koneelle FTP-palvelimelta, tuplaklikkaamalla tiedosto.sfv -tiedostoa QuickSFV käynnistyy ja vertaa ladattuja tiedostoja .sfv -tiedostossa oleviin tarkistussummiin. Lopuksi QuickSFV kertoo, ovatko kaikki ladatut tiedostot tulleet perille kokonaisina ja ehjinä. Mikäli siirrossa on ollut ongelmia, QuickSFV kertoo mitkä tiedostoista ovat vioittuneet ja vaativat uudelleenlatausta.

QuickSFV osaa myös luoda tarkistussummatiedostoja valituista tiedostoista ja näin pystyy auttamaan esim. turvallisten ohjelmien latauspakettien luomisessa.

Kuvakaappaukset:

QuickSFV v3.00 Beta

Avainsanat:
quicksfv sfv par rar md5 mds verifointi

Lisenssi Ilmainen ohjelma / Freeware1
Valmistajan kotisivu Siirry ohjelman kotisivulle
Lisätty 9.7.2010
Latauksia 8 685
Tiedoston koko 140,47 kB (<1min @ 1Mbps)
Käyttöjärjestelmä(t) Win2k / Win7 / Win95 / Win98 / WinME / WinNT / WinXP1

1Lisenssi- ja käyttöjärjestelmä(t)-kohtien tiedot koskevat ohjelman uusinta versiota.

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.

QuickSFV v3.00 Beta

Palaan takaisin vanhaan versioon, kun kolmosesta puttuu QUI ja tarkistuksen päätyttyä komentokehoite ikkuna sulkeutuu, ennnenkuin ehtii nähdä kuinka tarkistuksessa kävi. Eihän tämän pitäisi olla vielä beta astella.

TskMatti
Inactive
QuickSFV v2.36

Todella lostava checkeri, ei ole ollut ongelmia.
+ freeware!

Toimiiko ohjelma koneessani?

64-bit, 32-bit, Windows 10, Portable, Windows XP, Vista, ...

Menikö sormi suuhun lyhenteiden ja käsitteiden kanssa? Lue oppaamme ohjelmien yhteensopivuudesta