download.fi - Löydä ja lataa ohjelmia

EF Duplicate Files Manager (64-bit) v7.10

Shareware
Vista / Win7 / Win8 / WinXP
EF Duplicate Files Managerin avulla voit etsiä ja poistaa duplikaattitiedostoja, joilla on sama nimi, sama koko, sama sisältö, sekä tiedostoja jotka vievät turhaan tilaa koneellasi.

Voit käyttää sitä usealla eri tavalla. Voit etsiä samannimisiä tiedostoja, tai tiedostoja, joilla on sama tiedostokoko. Tarvittaessa EF Duplicate Files Manager voi tarkistaa myös tiedostojen sisällön ja todeta vasta sitten tiedostojen olevan identtisiä.

EF Duplicate Files Managerin voi määrittää etsimään duplikaatteja useammasta eri hakemistosta tai jopa useammalta eri levyasemalta. Se osaa myös tarkistaa yleisimpien arkistojen sisällön (7-Zip, ACE, ARC, ARJ, BZIP2, CAB, CPIO, GZIP, LHA, RAR, RPM, SFX, SQX, TAR, TBZ (TAR.BZ), TGZ (TAR.GZ), TXZ (TAR.XZ), XZ, ZIP, Zip64, ZOO), sekä näköistiedostojen sisällön (IMG, ISO9660).

EF Duplicate Files Managerilla voit rajata hakua myös tiedoston tyypin, päivämäärän tai koon perusteella.

Voit myös määrittää EF Duplicate Files Managerin olemaan tarkistamatta tiettyjä hakemistoja alihakemistoineen. Tämän avulla voit nopeuttaa hakutoimintoa. Myös tärkeät järjestelmähakemistot voidaan jättää pois hausta.

Hakuprosessin jälkeen EF Duplicate Files Manager näyttää hakukriteereiden mukaisen selkeän listan tuloksista. Voit valita useita eri toimintoja löydetyille duplikaateille. Voit poistaa, kopioida, siirtää tai uudelleennimetä duplikaatit. Voit myös tallettaa hakutulokset listana myöhempää käsittelyä varten. Voit tallettaa listan HTML-, CSV-muodossa, tai tavallisena tekstitiedostona.

EF Duplicate Files Managerin tukemien arkistoformaattien määrää voi lisätä WCX-liitännäisillä. Tekijä ei ota vastuuta kolmansien osapuolien tekemistä liitännäisistä. Käytät niitä omalla vastuulla.

Kuvakaappaukset:

EF Duplicate Files Manager (64-bit) v6.80

Avainsanat:
duplikaatti dupe kaksoiskappale identtinen tiedosto haku poisto

Lisenssi Shareware1
Valmistajan kotisivu Siirry ohjelman kotisivulle
Lisätty 18.5.2015
Latauksia 521
Tiedoston koko 1,85 MB (<1min @ 1Mbps)
Käyttöjärjestelmä(t) Vista / Win7 / Win8 / WinXP1

1Lisenssi- ja käyttöjärjestelmä(t)-kohtien tiedot koskevat ohjelman uusinta versiota.

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.

(Ei arvosteluja)

Toimiiko ohjelma koneessani?

64-bit, 32-bit, Windows 10, Portable, Windows XP, Vista, ...

Menikö sormi suuhun lyhenteiden ja käsitteiden kanssa? Lue oppaamme ohjelmien yhteensopivuudesta