download.fi - Löydä ja lataa ohjelmia

PDFCreator v3.3.0

Mainoksilla tuettu
Vista / Win10 / Win7 / Win8 / WinXP
PDFCreator on ilmainen PDF-tulostinajuri, jolla voi tulostaa lähestulkoon mistä tahansa ohjelmasta PDF-tiedostoja. Näin voit myös muuntaa esimerkiksi Word-dokumenttisi PDF-tiedostoiksi.
Lataa ilmaiseksi
PDFCreator v3.3.0Tiedoston koko: 33,13 MB

Kuvakaappaukset:

PDFCreator v2.5.2 PDFCreator v2.5.2 PDFCreator v2.5.2

Avainsanat:
pdfcreator pdf creator driver starcalc tulostinajuri

Lisenssi Mainoksilla tuettu1
Valmistajan kotisivu Siirry ohjelman kotisivulle
Lisätty 10.10.2018
Latauksia 130 353
Tiedoston koko 33,13 MB (< 5min @ 1Mbps)
Tuetut kielet Englanti   Espanja   Hollanti  
Käyttöjärjestelmä(t) Vista / Win10 / Win7 / Win8 / WinXP1

1Lisenssi- ja käyttöjärjestelmä(t)-kohtien tiedot koskevat ohjelman uusinta versiota.

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.

sam49
Inactive
PDFCreator v1.2.3

Hyvin toimiva virtuaalinen kirjoitinajuri. Tuottaa yleensa siistin ja oikean tulosteen nakoisen PDF-tiedoston, mutta jattaa joissain harvoissa tapauksissa osan sivuista pois tai tulostaa vaarin. Lopputulos siis kannattaa tarkistaa.
Very good virtual PDF-printer driver. In most cases the PDF file is exactly like the printout, but there has been a few cases, part of original text has been missing or is garbled. Handles unusual characters and fonts usually well, but check the result.

PDFCreator v0.9.9

Starting with version 0.9.7, PDFCreator has included a new toolbar application, PDFForge Toolbar (versions prior to 0.9.7 have a different, optional toolbar called "PDFCreator Toolbar"). Alkaen versio 0.9.7, PDFCreator on sisällytetty uuden työkalurivin hakemuksen PDFForge Toolbar (ennen versiota 0.9.7 on erilainen, valinnainen koristella kutsutaan PDFCreator Toolbar "). Users have reported that this software changes their computer settings. Käyttäjät ovat raportoineet, että tämä ohjelma muuttaa heidän tietokoneen asetukset. PDFCreators end-user-license-agreement states that the software will "modify your Microsoft Internet Explorer and/or Mozilla Firefox browser settings for the default search engine, address bar search, "DNS error" page, "404 error" page, and new tab page to facilitate more informative responses as determined by The Toolbar". PDFCreator n loppukäyttäjien-lisenssi-sopimuksessa todetaan, että ohjelmisto "muokata Microsoft Internet Explorerin ja / tai Mozilla Firefox-selaimen asetukset oletushakukoneen, osoitekenttään haku" DNS-virhe "sivu" 404 error "sivulla, ja uusi välilehdellä helpottaa enemmän informatiivinen vastauksia määritetty työkalupalkki ". All instances of "page not found - 404 errors" redirect to a search site that has been reported as causing multiple problems for users. Kaikki tapaukset "sivua ei löydy - 404 virheet" ohjata etsiä sivusto, joka on raportoitu aiheuttavan useita ongelmia käyttäjille. The toolbar disclosure screen can irritate users, who think they have deselected the toolbar while not removing it from the list of installed components as stated on the screen. Työkalurivi ilmaiseminen Näytön voi ärsyttää käyttäjiä, jotka luulevat olevansa valittu työkalupalkin eivät poista se listasta asennettujen komponenttien kuten näytössä. Some reviewers have termed the toolbar as "malware" and PDFForge has received criticism for including this toolbar with PDFCreator ... http://en.wikipedia.org/wiki/PDFCreator Jotkut arvioijat ovat kutsutaan koristella haittaohjelmia "ja PDFForge on saanut kritiikkiä myös tämän työkalupalkin avulla PDFCreator ..

Ormu711
Inactive
PDFCreator v0.9.8

Hyvä ja toimiva PDF-muunnin. Oletusasetuksilla pärjää hyvin, ja vaativammille käyttäjille tarjolla on paljon säätömahdollisuuksia.

PDFCreator v0.9.6

finnish.iniä ei ole 0.9.6:ssa mukana niin kuin 0.9.5:ssa oli. Se pitää ladata <a href="http://www.pdfforge.org/files/translations/0.9.6/finnish.ini" class="korostus" target="_blank">http://www.pdfforge.org/files/translations/0.9.6/finnish.ini</a>
erikseen ja laittaa ohjelman languages-hakemistoon. Tämän jälkeen asetuksista valitaan oikea kieli.

sam49
Inactive
PDFCreator v0.9.5

PDFCreator 0.9.6 on edelleen hyvä ohjelma virtuaalitulostukseen. Siitä on kasvanut turhan suuri, n. 16 MB, mutta syntyvä PDF-tuloste on useimmiten oikein, eli ruudulla näkyvän tulosteen kaltainen PDF-tiedosto. Kätevä ohjelma kun haluaa tallettaa juttuja, erityisesti nettikaupankäynnissä. PDFCreator-tulostus valitaan file - print -komennolla näkyviin tulevasta kirjoitinvalikoimasta. Tarkoissa hommissa tarkistan aina syntyneet PDF-tulosteen ennen näytöllä tai www-sivulla olevan kuvan hävittämistä.

Toimiiko ohjelma koneessani?

64-bit, 32-bit, Windows 10, Portable, Windows XP, Vista, ...

Menikö sormi suuhun lyhenteiden ja käsitteiden kanssa? Lue oppaamme ohjelmien yhteensopivuudesta