download.fi - Löydä ja lataa ohjelmia
Shareware
Vista / Win7 / WinXP
Security Monitor Pro:n avulla voit tarkkailla kotiasi, toimistoasi, kauppaasi, varastoasi tai parkkipaikkaasi PC:ltäsi internetin välityksellä. Ohjelma on helppokäyttöinen ja erittäin luotettava päivittäiseen käyttöön. Asetusten asettaminen kestää vain muutaman minuutin, jopa aloittelijalta. Tuki löytyy yli tuhannelle erilaiselle IP-kameramallille ja lähes kaikki USB-kamerat ovat tuettuja. Security Monitor Pro sisältää kaikki tarvitsemasi ominaisuudet ja on paras valinta IP-videotarkkailuun.

Kun liikettä havaitaan, voit säätää ohjelman tallettamaan tapahtumat videolle, ottamaan kuvia, hälyttämään, tai lähettämään sinulle viestin sähköpostin välityksellä.

Security Monitor Pro:n asetukset ovat erittäin monipuoliset. Jokaiselle kameralle on omat erilliset asetukset tallennukselle ja hälytykselle. Voit ajastaa kamerat valvomaan tiettyinä ajankohtina ja tiettyinä päivinä viikossa. Security Monitor Pro osaa ladata videot automaattisesti FTP-palvelimelle tai verkkosivustolle etäkatselua varten.

Kaikki tapahtumat tallennetaan täydellisillä tiedoilla tapahtumalokiin ja näytetään kameran nimen kanssa. Tapahtumat tallennetaan aivan alusta asti, muutamaa sekuntia ennen liikkeentunnistuksen aktivoitumista. Näin voit nähdä mikä tapahtuma käynnisti liikkeentunnistuksen. Security Monitor Pro säilyttää kaikki tapahtumat todisteena myöhempää katselua varten.
Lataa ilmaiseksi
Security Monitor Pro v5.32Tiedoston koko: 27,48 MB

Kuvakaappaukset:

Security Monitor Pro v4.43 Security Monitor Pro v4.43 Security Monitor Pro v4.43 Security Monitor Pro v4.43

Avainsanat:
valvonta kamera ip tarkkailu video tallennus hälytys

Lisenssi Shareware1
Valmistajan kotisivu Siirry ohjelman kotisivulle
Lisätty 27.4.2015
Latauksia 2 884
Tiedoston koko 27,48 MB (< 4min @ 1Mbps)
Käyttöjärjestelmä(t) Vista / Win7 / WinXP1

1Lisenssi- ja käyttöjärjestelmä(t)-kohtien tiedot koskevat ohjelman uusinta versiota.

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.

Security Monitor Pro v5.14

Ohjelma on muuten siisti toimii hienosti ja tukeee paljon eri kameramalleja. Ei kylläkään tallenna äänntä kun nauhoittaa USB-kameran kautta. Kuvan kylläkin.

Tukisivusto ei vastalie kovin hanakasti jos on ongelmia ei vaikkaolisit ostanut ohjelman.
Ohjelmalle 4 mutta supportti saa numeron 1.