download.fi - Löydä ja lataa ohjelmia

Ehdota muutosta ohjelman kuvaukseen

Ohjelman nimi:
MacOSX Vim (Carbon GUI)

Ohjelman nykyinen kuvausteksti:
Vim on erittäin muokattavissa oleva tekstinkäsittelyohjelma, jolla voi käsitellä tekstitiedostoja tehokkaasti. Se on paranneltu versio VI-tekstinkäsittelyohjelmasta, joka löytyy useimmista UNIX-pohjaisista käyttöjärjestelmistä.

Vimiä kutsutaan monesti "ohjelmoijan editoriksi", sillä se soveltuu erittäin hyvin ohjelmintiin. Sitä pidetään jopa kokonaisena integroituna kehitysympäristönä. Vim ei ole pelkästään ohjelmoijille, vaan sillä voi muokata mitä tahansa tekstiä, vaikka sähköpostin kirjoittamisesta asetustiedostojen muokkaukseen.

Vimin voi konfiguroida toimimaan myös yksinkertaisella tavalla (kuten notepad), jota kutsutaan evimiksi tai Easy Vimiksi.

Vim ei ole suunniteltu pitämään käyttäjäänsä kädestä. Se on työkalu, jonka käyttäminen vaatii opettelua.

Vim ei ole myöskään Wordin kaltainen tekstinkäsittelyohjelma. Se kyllä kykenee näyttämään tekstiä eri formaateissa, mutta se ei ole tarkoitettu WYSIWYG-tyyppiseksi editoriksi.

Macille on saatavilla kahta eri versiota Vimistä. Cocoa GUI ja Carbon GUI. Tämä on Carbon GUI versio. Cocoa GUI versio näyttää ja tuntuu enemmän Mac-ohjelmalta ja Carbon GUI versio käyttäytyy enemmän UNIX-tyylisesti.

Haluamasi muutos kuvaustekstiin:

Sähköpostiosoitteesi (Ei pakollinen):

Roskapostin esto

Toimiiko ohjelma koneessani?

64-bit, 32-bit, Windows 10, Portable, Windows XP, Vista, ...

Menikö sormi suuhun lyhenteiden ja käsitteiden kanssa? Lue oppaamme ohjelmien yhteensopivuudesta