download.fi - Löydä ja lataa ohjelmia

Ehdota muutosta ohjelman kuvaukseen

Ohjelman nimi:
Directory Opus (64 bit)

Ohjelman nykyinen kuvausteksti:
Directory Opus on kehittynyt tiedostonhallintaohjelma, joka muistuttaa paljon Windowsin omaa Exploreria.

Ominaisuuksia

  • Suunniteltu Windowsille: Directory Opus 8 on alusta alkaen suunniteltu Windows ympäristöön.
  • Tuttu käyttöliittymä: Ohjelma muistuttaa hyvin paljon Windows Exploreria, joten ohjelman käyttöönotto on helpompaa, kuin monen muun ohjelman. Directory Opus on kuitenkin hyvin muokattavissa ja saat tehtyä siitä juuri mieluisesi oman makusi mukaan.
  • Täysin muokattavat valikot, työkalurivit ja näppäimet: Directory Opus tukee rajatonta määrää valikkoja ja työkalurivejä. Työkalurivit voidaan ankkuroida mihin reunaan haluaa, tai voit vaikka jättää ne 'kellumaan' omaan ikkunaansa. Directory Opus tukee ohjelmoitavia näppäinasetuksia. Voit määritellä ne toimimaan ohjelman sisäisesti, tai vaikka kaikkialla Windowsissa. Ohjelma tukee täysin myös Windows-näppäimiä!
  • Sisäinen ZIP ja FTP tuki: Directory Opusilla voit hallita ZIP tiedostoja ja FTP tiedonsiirtoja, kuten ne olisivat paikallisia hakemistoja. Voit kopioida tiedostoja mistä tahansa minne tahansa - Jopa FTP palvelimelta suoraan ZIP tiedostoon!
  • Aitoa moniajoa: Ohjelma on suunniteltu tekemään useampia tehtäviä yhtäaikaisesti. Voit laittaa ohjelman tekemään yhtä tehtävää ja siirtyä samantien seuraavaan.
  • Yleisimpien Ääni- ja Kuvatiedostojen tuki: Directory Opus tukee yleisimpiä ääni- ja kuvatiedostoja. Ohjelmassa on sisäinen kuvankatseluohjelma. Se osaa myös näyttää hakemistojen sisällön pikkukuvina, jotta löydät etsimäsi kuvatiedostot helposti.
  • Ja paljon muuta: MM. hakutoiminnot, tiedostojen katselu, toimintojen ohjelmointi, ym.

Haluamasi muutos kuvaustekstiin:

Sähköpostiosoitteesi (Ei pakollinen):

Roskapostin esto

Toimiiko ohjelma koneessani?

64-bit, 32-bit, Windows 10, Portable, Windows XP, Vista, ...

Menikö sormi suuhun lyhenteiden ja käsitteiden kanssa? Lue oppaamme ohjelmien yhteensopivuudesta