download.fi - Löydä ja lataa ohjelmia

Ehdota muutosta ohjelman kuvaukseen

Ohjelman nimi:
AviSynth

Ohjelman nykyinen kuvausteksti:
AviSynth on loistava frameserver-ohjelma, joka mahdollistaa VirtualDubin, TMPGEncin ja AviSynthin omien lisukkeiden käyttämisen videonkäsittelyssä, kun videota syötetään frameserverin läpi.

AviSynth hakkaa joustavuudessa ja muokattavuudessa jopa sen "isoveljensä", VirtualDubin. Ohjelman käyttökohteet videonkäsittelyssä ovat lähes loputtomat -- ohjelmalla voidaan lisätä esim. pakkerille syötettävään videodataan croppaukset, resizet, kiinteiden tekstitysten lisäykset, värikarttamuunnokset, deinterlacet, IVTC, jne. Pakkerina tai muuna jälkikäsittelyohjelmana voidaan käyttää lopuksi mitä tahansa .avs -frameservertiedostoa tukevaa ohjelmaa, esim. TMPGEnciä. Lisäksi erillisen ohjelman, Link2:n avulla voidaan .avs -tiedostoista tehdä ns. pseudo-AVI -tiedostoja, jotka aukeavat kaikilla AVI-tiedostoja tukevilla ohjelmilla, esim. CCE:llä ja Premierellä.

Tietysti lähes täydellisellä joustavuudella on hintansa -- ohjelma ei tarjoa minkäänlaista graafista käyttöliittymää, vaan kaikki frameserver-konfiguroinnit tehdään tekstitiedostoja luomalla, jotka AviSynth sitten muuttaa lennosta Windowsin luettaviksi ns. pseudovideotiedostoiksi (eli frameserver-tiedostoiksi). Ehkä loistavin esimerkki AviSynthin tehokkaasta käytöstä löytyy DVD2SVCD-ohjelmasta, joka tekee käytännössä lähes kaiken taustalla tapahtuvan videonkäsittelyn nimenomaan AviSynthin avulla. Ohjelma on ehdottomasti suositeltava, jos haluat oppia tietämään täsmälleen mitä käsiteltävälle videolle tapahtuu ja missä järjestyksessä.

Ohjelma on julkaistu avoimena lähdekoodina ja ohjelman lähdekoodi on saatavilla ohjelman kotisivuilta.

Haluamasi muutos kuvaustekstiin:

Sähköpostiosoitteesi (Ei pakollinen):

Roskapostin esto

Toimiiko ohjelma koneessani?

64-bit, 32-bit, Windows 10, Portable, Windows XP, Vista, ...

Menikö sormi suuhun lyhenteiden ja käsitteiden kanssa? Lue oppaamme ohjelmien yhteensopivuudesta