download.fi - Löydä ja lataa ohjelmia
Demoversio
Win2k / Win98 / WinME / WinNT / WinXP
InCD on uudelleenkirjoitettavan median ns. packet writing -ohjelma, joka mahdollistaa CD-RW/DVD-RW levyjen käytön kuten tavallisen levyaseman - suoraan Windowsin työpöydältä. InCD on Ahead Softwaren tuote, joten se on ihanteellinen kumppani Nero Burning ROM -ohjelmalle.

InCD käynnistyy automaattisesti Windowsin yhdessä ja sen avulla levyjä on mahdollista kirjoittaa suoraan Windowsin-käyttöliittymästä, levyasematunnuksen alta. Tiedostoja voi kopioida, kirjoittaa uusia, poistaa ja uudelleen nimetä normaalisti, jopa suoraan sovelluksista.

InCD tukee CD-RW, CD-MRW, DVD RW, DVD-RW or DVD MRW levyjä, eli vanhemman UDF formaatin lisäksi on Mt.Rainier -standardi tuettuna. InCD toimii vain uudelleenkirjoitettavilla levyillä.
Lataa demo
InCD v4.3.23.2Tiedoston koko: 10,21 MB

Avainsanat:
ahead software nero incd packet writing download

Lisenssi Demoversio1
Valmistajan kotisivu Siirry ohjelman kotisivulle
Lisätty 31.3.2006
Latauksia 1 545
Tiedoston koko 10,21 MB (< 2min @ 1Mbps)
Käyttöjärjestelmä(t) Win2k / Win98 / WinME / WinNT / WinXP1

1Lisenssi- ja käyttöjärjestelmä(t)-kohtien tiedot koskevat ohjelman uusinta versiota.

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.

InCD v4.3.23.2

Jos Vista-koneessasi on InCD valmiiksi asennettuna niin poista se. Uudella Vista-läppärilläni valmiiksi Neropaketin mukana asennettu InCD aiheutti sen että tiedostojen asennus ja kopiointi cd/dvd:ltä kovalevylle oli tuskallisen hidasta.. mm. 17.1 Mt kansio (n. 3500 tiedostoa) dvd:ltä kovalevylle kopioitui nopeudella 4,76kt/s eli olisi kestänyt toista tuntia. Lisäksi välillä vaihdettuani levyn asemaan, käyttis avasi jostain välimuistista edellisen levyn tiedostorakenteen..
ongelmat ratkesivat poistamalla InCD.

Toimiiko ohjelma koneessani?

64-bit, 32-bit, Windows 10, Portable, Windows XP, Vista, ...

Menikö sormi suuhun lyhenteiden ja käsitteiden kanssa? Lue oppaamme ohjelmien yhteensopivuudesta