download.fi - Löydä ja lataa ohjelmia

DVD2OneX v2.4.2

Shareware
OSX
DVD2OneX on loistava pieni ohjelma Mac OS X:lle, joka puristaa minkä tahansa DVD-9 -elokuvalevyn mahtumaan yhdelle DVD-R (tai DVD+R tai DVD-RW tai DVD+RW) -levylle hetkessä. Ja siis todellakin hetkessä -- nykyaikaisella PC:llä elokuvan pakkaus kestää noin 20 minuuttia.

Ohjelma poistaa DVD-levyltä kaikki lisämateriaalit ja valikot, mutta antaa käyttäjän valita mitkä tekstitystiedostot ja audioraidat levylle jätetään. Jos itse elokuva näiden muutosten jälkeen mahtuu yhdelle DVD-R:lle (eli on alle 4.36GB), ei ohjelma pakkaa enää itse videomateriaalia ollenkaan. Mutta jos videomateriaali tarvitsee pakata, on ohjelman laatu varsin hyvää ja todellakin pakkaus kestää noin parikymmentä minuuttia nopealla uudella PC:llä. Ohjelma on naurettavan yksinkertainen käyttää ja mahtuu yhdelle C64:n lerpulle eli on kooltaan alle 100 kilotavua(!).

Ohjelman rekisteröinti maksaa reilu 30 euroa. Tässä saatavilla oleva demoversio on täysin toimiva muutoin, mutta ohjelma pakkaa näkyviin vain ensimmäiset 30 minuuttia elokuvan alusta. Ohjelma ei sisällä DVD:n rippaukseen tai polttoon tarvittavia osia, joten tarvitset ohjelman kaveriksi esim. OSEx:n.

AfterDawn.com:n ylläpito ei ole testannut ohjelmaa.
Lataa ilmaiseksi
DVD2OneX v2.4.2Tiedoston koko: 772,48 kB

Avainsanat:
dvd-r dvd-9 yhdelle levylle dvd+r dvdr kiekolle

Lisenssi Shareware1
Valmistajan kotisivu Siirry ohjelman kotisivulle
Lisätty 17.10.2011
Latauksia 1 524
Tiedoston koko 772,48 kB (<1min @ 1Mbps)
Käyttöjärjestelmä(t) OSX1

1Lisenssi- ja käyttöjärjestelmä(t)-kohtien tiedot koskevat ohjelman uusinta versiota.

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.

(Ei arvosteluja)

Toimiiko ohjelma koneessani?

64-bit, 32-bit, Windows 10, Portable, Windows XP, Vista, ...

Menikö sormi suuhun lyhenteiden ja käsitteiden kanssa? Lue oppaamme ohjelmien yhteensopivuudesta