download.fi - Löydä ja lataa ohjelmia

DVIO v1.32

Ilmainen ohjelma / Freeware
Win2k / Win98 / WinME / WinXP
DVIO on uskomattoman pieni ilmaisohjelma videoiden siirtämiseen digitaaliselta videokameralta FireWire/IEEE.1394 -porttia pitkin PC:lle tai toisinpäin.

Ohjelman käyttöliittymä on todella yksinkertainen käyttää ja sisältää todellakin vain tarpeelliset toiminnot eikä mitään muuta. Siirrettäessä videota DV:ltä PC:lle DVIO antaa käyttäjälle mahdollisuuden valita tallennuskodeekin, mutta luonnollisesti paras laatu saavutetaan käyttämällä samaa kodeekkia kuin mitä itse kamera käyttää eli yleensä DV type 2:sta (miniDV-kameroiden bitrate on noin 20Mbps, joten 5min vie kovalevytilaa noin 1,1 gigatavua).

Ohjelmassa ei ole videoikkunaa, josta siirretyn materiaalin näkisi siirron aikana, mikä voi olla joillekin käyttäjille tärkeä ominaisuus -- mutta toisaalta DV:ltä PC:lle siirrettäessä täytyy DV:n olla toistotilassa jokatapauksessa, joten kameran omasta näytöstä kuvan seuraaminen on täysin loogista.

Ohjelman yksinkertaisuus ja keveys tekee siitä loistavan ratkaisun myös isompien ohjelmien ns. dropped frames -ongelmaan eli DVIO:lla framejen välistä tippuminen on takuuvarmasti PC:n tai kovalevyn, ei kaappausohjelman, syytä.
Lataa ilmaiseksi
DVIO v1.32Tiedoston koko: 32 kB

Avainsanat:
dvio siirrä minidv kasetti video videota pc:lle

Lisenssi Ilmainen ohjelma / Freeware1
Valmistajan kotisivu Siirry ohjelman kotisivulle
Lisätty 14.9.2003
Latauksia 2 857
Tiedoston koko 32 kB (<1min @ 1Mbps)
Käyttöjärjestelmä(t) Win2k / Win98 / WinME / WinXP1

1Lisenssi- ja käyttöjärjestelmä(t)-kohtien tiedot koskevat ohjelman uusinta versiota.

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.

DVIO v1.32

Ei löytänyt Firewire porttia, ongelma ei ehkä ohjelmassa, mutta joku manu olisi asiaa. Kone on melko uusi viime kesältä ja siinä on etupanelissa FW liitäntä, muttei MS Moviemaker eikä näemmä tämäkään näe sitä, mikähän olisi ongelmaan ratkaisu, hohhoijaa..

No Ebaysta olen tilannut USBin kautta kaappaavan liittimen, katsotaan toimiiko se..

AQ_321
Inactive
DVIO v1.32

Ihan ensimmäisenä annan hieman moitteita pienennys-nappulan puutteesta. Ehkä se ei monelle ole tärkeä, mutta olen itse jollain lailla neuroottinen, joten minun on saatava nähdä välillä työpöytä sellaisenaan, ilman avoinna olevia ohjelmia. Esim. kaunis taustakuvani.. Höperöä?

Toinen miinus tulee siitä, että kaappasin tuommoiselta hieman vanhemmalta dv-kameralta (Panasonic) Firewirella pätkää, joka nyki aika pahasti. Eli en tiedä oliko jokin asetus (mitä tuo ohjelma nyt tarjoaakaan, eli ei kovin paljon) pielessä vai mikä mätti. Mitään muuta en koneella samaan aikaan puuhastellut, joten kuormitustakaan ei tullut mielestäni liikaa. Suljin kaappauksen ajaksi kaikki ylimääräiset ohjelmat muutoinkin.

Ilman näitä edellämainittuja ongelmia mun kohdallani, on varmastikin oikeinkin pätevä ohjelma moneen makuun! Tosin pisti silmään, että ladattu ohjelma oli vuodelta 2000.. Huujuii..!

DVIO v1.32

Joo ei valittamista..

DVIO v1.32

Ehdoton välttämättömyys jos haluat kaapata DV-kameralla jossa on analoginen AV-in ja AD-muunnin.

Muut kokeilemani kaappausohjelmat kun eivät suostu kaappaamaan kuin DV-kasetilta tai valittavat että kasetti puuttuu (jos yrittää ilman kasettia).

DVIO v1.32

Vie äärimmäisen vähän resursseja ja toimii hiljaa ja nätisti taustalla. Toimii kuin unelma.

Toimiiko ohjelma koneessani?

64-bit, 32-bit, Windows 10, Portable, Windows XP, Vista, ...

Menikö sormi suuhun lyhenteiden ja käsitteiden kanssa? Lue oppaamme ohjelmien yhteensopivuudesta