download.fi - Löydä ja lataa ohjelmia

Text Speaker v3.2

Shareware
Vista / Win7 / WinXP
Text Speakerin avulla voit muuttaa minkä tahansa tekstin luonnolliselta kuulostavaksi puheeksi. Text Speaker lukee dokumenttisi ääneen selkeällä, ihmiseltä kuulostavalla äänellä, tai voit myös muuttaa tekstisi MP3-tiedostoksi.

Text Speaker tukee englantia, ranskaa, saksaa, espanjaa, puolaa ja romaniaa. Suomen kieli puuttuu ainakin toistaiseksi.

Laita tietokoneesi "puhumaan ääneen" minkä tahansa tekstin ruudullasi. Kun tarkastelet tekstiä kirjoitusvirheiden varalta, huomaat ne helposti kuullessasi tekstin ääneen puhuttuna. Voit säätää äänenkorkeutta, nopeutta ja ääntämistapaa parhaan kuuntelunautinnon saavuttamiseksi.

Lisää tekstiin taustamusiikkia valintasi mukaan. Kun muutat tekstidokumenttia audiotiedostoksi, voit lisätä taustalle soimaan MP3-musiikkitiedoston.

Koska Text Speaker sisältää tekstinkäsittelyominaisuudet, voit luoda ja muokata dokumentteja ilman muiden sovellusten apua. Voit jopa muokata ja tallentaa Microsoft Word -dokumentteja ilman että sinulla on Word asennettuna.

Teitpä sitten digitaalisia esityksiä tai lisäät puhetta Flash-animaatioihin, käytä Text Speakeria luonnoliselta kuulostavan ääniraidan luomiseen. Et taritse studioaikaa tai kalliita ääninäyttelijöitä. Muuta vain tekstisi MP3- tai WAV-muotoon muutamassa sekunnissa. Kun muutat tekstiä, voit tehdä muutokset ääniraidalle yhtä nopeasti. Voit jopa luoda vuoropuheluita käyttämällä useita eri mies- ja naisääniä samassa dokumentissa. Text Speakerilla puhuttujen viestien luominen ja muokkaus on yhtä helppoa kuin tekstidokumentin muokkaus.

Text Speaker sisältää jopa puhuvia muistutuksia. Älä enää myöhästy tapaamisista puhemuistutuksien avulla. Tietokoneesi puhuu ja näyttää viestin valitsemanasi ajankohtana. Voit toistaa viestin haluamasi väliajoin, muutamasta minuutista vuoteen.
Lataa ilmaiseksi
Text Speaker v3.2Tiedoston koko: 15,60 MB

Kuvakaappaukset:

Text Speaker v3.17 Text Speaker v3.17 Text Speaker v3.17 Text Speaker v3.17

Avainsanat:
teksti puhe dokumentti muuta puhuja mp3 lukea

Lisenssi Shareware1
Valmistajan kotisivu Siirry ohjelman kotisivulle
Lisätty 11.12.2012
Latauksia 986
Tiedoston koko 15,60 MB (2min @ 1Mbps)
Käyttöjärjestelmä(t) Vista / Win7 / WinXP1

1Lisenssi- ja käyttöjärjestelmä(t)-kohtien tiedot koskevat ohjelman uusinta versiota.

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.

(Ei arvosteluja)

Toimiiko ohjelma koneessani?

64-bit, 32-bit, Windows 10, Portable, Windows XP, Vista, ...

Menikö sormi suuhun lyhenteiden ja käsitteiden kanssa? Lue oppaamme ohjelmien yhteensopivuudesta