AudioEdit Deluxe v5.01

Shareware
Win2k / Win95 / Win98 / WinME / WinNT / WinXP
AudioEdit Deluxe on helppokäyttöinen äänitiedostojen editointiin tarkoitettu työkalu, joka tarjoaa perustoiminnot ja kasan muitakin lisäherkkuja yksinkertaisella käyttöliittymällä varustettuna. Käyttöliittymä on todella selkeä, vain muutama päävalikko, joiden alta löytyvät selkeästi listattuna kaikki ohjelman toiminnot -- ei rasittavia näppäinyhdistelmiä, joita pitäisi alkaa opettelemaan. Valitettavasti en itse kuulu audiofriikkien pyhään veljeskuntaan, joten toimintojen tuottamasta laadusta/helppoudesta en voi sen kummemmin kommentoida -- perustoiminnot joita kokeilin, kuten normalisointi, feidien lisäys, leikkaus ja liimaus ja klippien yhdistely olivat hyvin suoraviivaisia toimenpiteitä ja sujuivat ainakin omalta osaltani hyvinkin näppärästi.

Yksi ohjelman lisäherkuista ovat sen pikavalikot, joista voi valita sen kummemmin ajattelematta ääniformaattien muutoksia formaatista toiseen. Tuettuina ovat kaikki muunnokset formaattien MP3, WMA, WAV ja OGG välillä, paitsi silmäänpistävänä poikkeuksena OGG->WMA ja WMA->OGG -muutoksien puute. Syy tähän puutteeseen on epäselvä, mutta heti listoja selaillessa havaittava. Tiedostojen muunnos on nopea ja äärimmäisen yksinkertainen prosessi -- peruskäyttäjän ei tarvitse kuin ladata tiedosto ja painaa OK ja muutaman kymmenen sekunnin kuluttua on eri formaatissa oleva äänitiedosto mätkähtänyt kovalevylle.
Huom! Ohjelma, kuten mikään muukaan ohjelma, ei tue kopiointisuojattujen WMA-tiedostojen editointia tai muunnosta, koska tämä rikkoisi Microsoftin ja kappaleen tekijänoikeudet omistavan tahon oikeuksia.

Lisäksi ohjelma tukee perinteistä CD:ltä rippausta valittuun formaattiin ja tukee myös takaisin CD:lle purkamista ja sisältääpä softa jopa perustoiminnot CD:n polttamiseen -- mitään tietoa siitä, miten hyvin esim. SCSI-pohjaisia CD-asemia tuetaan ei löydy manuaaleista, joten tätä on turha alkaa arvailemaan.

Ohjelma on kertakaikkiaan hyvin vakuuttava ja mitään valittamisen aihetta on hankala löytää. Ainoat miinukset heilahtavat jo aiemmin mainitusta WMA-OGG -muunnoksen puutteesta, siitä että missään ei mainita mitä kodeekkeja ohjelma käyttää eri formaattien tallettamiseen sekä yleisestä heikosta dokumentoinnista, jossa käytännössä manuaalista löytyy kasa termejä ja niiden selitykset, muttei mitään todellista kädestä pitäen eteenpäin ohjaavaa manuaalia. Näistä syistä softan arvostelu jää karvan verran viidestä tähdestä, mutta uskon asian korjaantuvan lähiaikoina, kunhan kehitys hieman etenee. Softa on täysin toimiva myös testausvaiheessa eli 15 päivän ajan -- tämän jälkeen ohjelma täytyy rekisteröidä.

Päivitys arvosteluun 2.11.2001. Päivä sen jälkeen kun arvostelin softan, ohjelman tekijä oli lukenut arvostelumme ja lisäsi ruikuttamani WMA-OGG -muunnokset sekä tiedot käytetyistä codeceista ohjeisiin. Joten nostan ohjelman arvosanan neljästä tähdestä täyteen viiteen tähteen, tosin narisen vieläkin hieman kunnollisen läpikotaisen manuaalin puutteesta softassa.
Lataa
AudioEdit Deluxe v5.01Tiedoston koko: 5,93 MB

Kuvakaappaukset:

AudioEdit Deluxe v5.01 AudioEdit Deluxe v5.01 AudioEdit Deluxe v5.01 AudioEdit Deluxe v5.01 AudioEdit Deluxe v5.01 AudioEdit Deluxe v5.01 AudioEdit Deluxe v5.01 AudioEdit Deluxe v5.01

Avainsanat:
audioedit deluxe liitä ääni äänitiedostoja tiedosto mp3 wav

Lisenssi Shareware1
Valmistajan kotisivu Siirry ohjelman kotisivulle
Lisätty 24.6.2008
Latauksia 6 848
Tiedoston koko 5,93 MB (<1min @ 1Mbps)
Käyttöjärjestelmä(t) Win2k / Win95 / Win98 / WinME / WinNT / WinXP1

1Lisenssi- ja käyttöjärjestelmä(t)-kohtien tiedot koskevat ohjelman uusinta versiota.

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.

AudioEdit Deluxe v5.01

Helppo- ja nopeakäyttöinen. Tarkoitukseni on pätkiä biiseistä "parhaat palat" ja soittaa pätkiä jäähallissa. Koska tarvitsen paljon pätkittyjä kappaleita, tää ohjelma on hyvä nopeuden vuoksi. Eli nainenkin osaa tätä käyttää. Pientä miinusta englanninkielisyydestä, musiikin alan termit kun ei ole parhaassa terässä.

Audio Edit Deluxe v5.0

Helppo esim. tehdä biiseistä soittoääniä, katkomalla niitä sopivista kohdista. Suosittelen!

Toimiiko ohjelma koneessani?

64-bit, 32-bit, Windows 10, Portable, Windows XP, Vista, ...

Menikö sormi suuhun lyhenteiden ja käsitteiden kanssa? Lue oppaamme ohjelmien yhteensopivuudesta