download.fi - Löydä ja lataa ohjelmia
Shareware
Win2k / Win95 / Win98 / WinME / WinNT / WinXP
MP3 Collector on monipuolinen ohjelma MP3-kokoelmien hallintaan, ID3-tagien muokkaamiseen, tiedostojen uudelleennimeämiseen ja soittolistojen hallintaan.

Ohjelma perustuu Collectorz.com:in tuottamiin Music Collector ja Movie Collector -ohjelmiin, jotka ovat osoittaneet olevansa maineensa veroisia ohjelmia. MP3 Collector luo tietokannan kiinto-. CD- ja verkkolevyille tallennetuista MP3-tiedostoista. Ohjelman päänäkymä on Windowsin Explorerin kaltainen. Siinä voit tarkastella kokoelmaasi, sekä ryhmitellä, järjestää ja suodattaa tietoja haluamallasi tavalla.

ID3-tagieditori tulee sekä ID3v1 että ID3v2 tagien päivittämistä eräajona. Voit kerralla lisätä ID3-tagit vaikka kaikkiin MP3 tiedostoihin tiedostonimien perusteella. Luonnollisesti voit esikatsella uusia tageja ennenkuin mitään muutoksia kirjoitetaan tiedostoihin.

MP3 Collectorilla voit myös uudelleennimetä tiedostot mihin tahansa muotoon tietokannan tietojen perusteella. Myös uudelleennimeämisen vaikutuksia voi tarkastella etukäteen ennen muutosten kirjoittamista.

Muita ominaisuuksia: sisäänrakennettu MP3 Explorer tiedostojenhallintaan, .M3U ja .PLS -soittolistoja, graafiset tilastot, raportit ASCII ja HTML -muotoon jne.
Lataa ilmaiseksi
Collectorz.com MP3 Collector v2.3.1Tiedoston koko: 3,54 MB

Avainsanat:
collectorz.com mp3 collector mp3 id3 tag kokoelma hallinta

Lisenssi Shareware1
Valmistajan kotisivu Siirry ohjelman kotisivulle
Lisätty 18.1.2007
Latauksia 554
Tiedoston koko 3,54 MB (<1min @ 1Mbps)
Käyttöjärjestelmä(t) Win2k / Win95 / Win98 / WinME / WinNT / WinXP1

1Lisenssi- ja käyttöjärjestelmä(t)-kohtien tiedot koskevat ohjelman uusinta versiota.

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.

(Ei arvosteluja)

and os_as_string is "windows">