download.fi - Löydä ja lataa ohjelmia

Ehdota muutosta ohjelman kuvaukseen

Ohjelman nimi:
Hmonitor

Ohjelman nykyinen kuvausteksti:
Hardware sensors monitor (tuttavallisemmin Hmonitor) hyödyntää älykkäiden emolevyjen sensoripiirejä seuratakseen järjestelmän ja prosessorin lämpötiloja, jännnitteitä ja jäähdytyspuhaltimia.

Nopeasti hallitsemalla ylikuumenevan tietokoneen, voit estää järjestelmän epävakauden tai vahingoittumisen. Ohjelma on järjestelmän resursseille ystävällinen, ohjelma toimii taustalla, jatkuvasti tarkkailemalla järjestelmän parametreja. Napsauttamalla sen kuvaketta, näet kunkin osa-alueen reaaliaikaiset arvot.

Havaitessaa ylikuumenistilanteen, Hmonitor voi suoritaa erinäisiä tehtäviä. Ensinnäkin, voidaan suoritaa äänihälytys, jonka jälkeen sammutetaan tietokone tai vaihtoehtoisesti suoritetaan vapaasti valittava sovellutus (vaikkapa lähetetään sähköpostitse hälytysviesti järjästemänvalvojalle). Ohjelma pystyy myös kirjaamaan tiedot minuuttikohtaisesti tiedostoon kovalevyllesi. Asetus valintaikkunassaan Hmonitor sallii sinun asetella "keltaisen alueen (yellow zone)" ja "punaisen alueen (red zone)" lämpötilat niin emolevylle, kuin prosessorille. Voit myös asettaa raja-arvoja puhaltimille ja jännitteille.

Haluamasi muutos kuvaustekstiin:

Sähköpostiosoitteesi (Ei pakollinen):

Roskapostin esto

Toimiiko ohjelma koneessani?

64-bit, 32-bit, Windows 10, Portable, Windows XP, Vista, ...

Menikö sormi suuhun lyhenteiden ja käsitteiden kanssa? Lue oppaamme ohjelmien yhteensopivuudesta