download.fi - Löydä ja lataa ohjelmia

Ehdota muutosta ohjelman kuvaukseen

Ohjelman nimi:
Hero Video Converter

Ohjelman nykyinen kuvausteksti:
Hero Video Convert on monipuolinen DVD-työkalu, johon on kasattu useita mukavia ominaisuuksia.

DVD Screen -näytönsäästäjällä voit asettaa Windowsin näyttämään DVD VOB-tiedostoa näytönsäästäjänä. Melkoisen erikoinen ja mielenkiintoinen toteutus, joka herättää taatusti huomiota ainakin työpaikan koneelle asennettuna.

DVD to GIF -ohjelmalla onnistuu, kuten nimikin kertoo, VOBien muuttaminen animoiduksi GIF-tiedostoksi. Valitettavasti säätömahdollisuudet ovat hyvin rajalliset, joten toteutus ei ole kovinkaan käyttökelpoinen, vaikkakin erittäin omaperäinen. Tietääkseni vastaavaa ei olla aikaisemmin toteutettu.

DVD to VCD puolestaan yrittää parhaansa mukaan kääntää VOBeja MPEG-1 -muotoon. Jälki on vähän sinnepäin, mutta mukaan saa kuitenkin kätevästi tekstityksen ja haluamansa ääniraidan. Ennenkaikkea kaikki tämä onnistuu todella helposti ja mutkattomasti. Tässä voi todellakin puhua parin napin painamisesta. Ohjelmasta löytyy myös vastaava AVI to MPEG -muunnin.

Yksinkertaisella MPEG Unite -ohjelmalla hoituu puolestaan MPEG-tiedostojen liittäminen yhteen.

Lisäksi ohjelmasta löytyy DVD Copy ja avi Maker työkalut, joiden testaaminen ei onnistunut, koska avi Maker ei suostunut käynnistymään, eikä testaajan koneessa ole kirjoittavaa DVD-asemaa.

Kaikenkaikkiaan Hero Video Convert on mielenkiintoinen paketti, johon kannattaa tutustua, mikäli monimutkaisempien ohjelmien käyttö aiheuttaa näppylöitä tai vähintään kutisevaa ihon ärtymistä. Parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen ei tällä päästä, mutta eihän sellaista voi olettaakaan, kun mutkat pistetään suoriksi.

Haluamasi muutos kuvaustekstiin:

Sähköpostiosoitteesi (Ei pakollinen):

Roskapostin esto