Ehdota muutosta ohjelman kuvaukseen

Ohjelman nimi:
DVD2OneX

Ohjelman nykyinen kuvausteksti:
DVD2OneX on loistava pieni ohjelma Mac OS X:lle, joka puristaa minkä tahansa DVD-9 -elokuvalevyn mahtumaan yhdelle DVD-R (tai DVD+R tai DVD-RW tai DVD+RW) -levylle hetkessä. Ja siis todellakin hetkessä -- nykyaikaisella PC:llä elokuvan pakkaus kestää noin 20 minuuttia.

Ohjelma poistaa DVD-levyltä kaikki lisämateriaalit ja valikot, mutta antaa käyttäjän valita mitkä tekstitystiedostot ja audioraidat levylle jätetään. Jos itse elokuva näiden muutosten jälkeen mahtuu yhdelle DVD-R:lle (eli on alle 4.36GB), ei ohjelma pakkaa enää itse videomateriaalia ollenkaan. Mutta jos videomateriaali tarvitsee pakata, on ohjelman laatu varsin hyvää ja todellakin pakkaus kestää noin parikymmentä minuuttia nopealla uudella PC:llä. Ohjelma on naurettavan yksinkertainen käyttää ja mahtuu yhdelle C64:n lerpulle eli on kooltaan alle 100 kilotavua(!).

Ohjelman rekisteröinti maksaa reilu 30 euroa. Tässä saatavilla oleva demoversio on täysin toimiva muutoin, mutta ohjelma pakkaa näkyviin vain ensimmäiset 30 minuuttia elokuvan alusta. Ohjelma ei sisällä DVD:n rippaukseen tai polttoon tarvittavia osia, joten tarvitset ohjelman kaveriksi esim. OSEx:n.

AfterDawn.com:n ylläpito ei ole testannut ohjelmaa.

Haluamasi muutos kuvaustekstiin:

Sähköpostiosoitteesi (Ei pakollinen):

Roskapostin esto

Toimiiko ohjelma koneessani?

64-bit, 32-bit, Windows 10, Portable, Windows XP, Vista, ...

Menikö sormi suuhun lyhenteiden ja käsitteiden kanssa? Lue oppaamme ohjelmien yhteensopivuudesta