Noow v0.99b

Ilmainen ohjelma / Freeware
Vista / Win7 / WinXP
Noow on käyttäjäystävällinen sovellus kaikille. Se luotiin sinulle viihdekeskukseksi. Sinun ei tarvitse enää etsiä suosikkivideoitasi PC:ltäsi, CD-kokoelmistasi tai internetistä. Sinun tarvitsee vain käynnistää Noow ja nauttia. Noowin avulla voit koota kaikki mediatiedostot, podcastit yhteen paikkaan, selata mediakokoelmaasi nopeammin ja organisoida sitä miten haluat, etsiä ja ladata uusia videoita ja musiikkikappaleita, muuttaa ne mihin tahansa muotoon, jakaa ne kavereiden kanssa, sekä paljon muuta lukuisten toimintojen avulla.

Noow on multimediasoitin helposti opittavalla ja yksinkertaisella käyttöliittymällä. Se tukee lukuisia eri mediaformaatteja ja toistaa loistavasti HD-videota. Sivupalkki auttaa sinua käsittelemään mediakirjastoasi, podcastejasi, soittolistojasi, tekemään hakuja, lataamaan, muuttamaan tiedostoja, sekä jakamaan tiedostoja muutamalla klikkauksella. Hallintapaneelin ja pikanäppäinten avulla on entistä helpompaa ottaa toistaminen ja lataukset haltuun.

Kaikki uudet tiedostot ovat merkitty katsomattomiksi, joten sinun ei tarvitse huolehtia, että sinulta jäisi jotain katsomatta. Tiettyjen asetusten avulla voit säästää levytilaa, eikä se pääse loppumaan yllättäen. Noow on täysiverinen BitTorrent-sovellus. Se voi ladata yksittäisiä BitTorrent-tiedostoja, sekä syötteitä. Lisäksi ohjelmalla on kattava tekninen tuki.

Kuvakaappaukset:

Noow v0.99b Noow v0.99b Noow v0.99b

Avainsanat:
noow media soitin musiikki video bittorrent kirjasto

Lisenssi Ilmainen ohjelma / Freeware1
Valmistajan kotisivu Siirry ohjelman kotisivulle
Lisätty 16.9.2012
Latauksia 449
Tiedoston koko 1,07 MB (<1min @ 1Mbps)
Käyttöjärjestelmä(t) Vista / Win7 / WinXP1

1Lisenssi- ja käyttöjärjestelmä(t)-kohtien tiedot koskevat ohjelman uusinta versiota.

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.

(Ei arvosteluja)

Toimiiko ohjelma koneessani?

64-bit, 32-bit, Windows 10, Portable, Windows XP, Vista, ...

Menikö sormi suuhun lyhenteiden ja käsitteiden kanssa? Lue oppaamme ohjelmien yhteensopivuudesta